bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow Udhëzime për regjistrimin / regjistrimin, verifikimin (KYC) dhe blerjen e bimëve. Invest in Cannabis - Udhëzues për regjistrim / regjistrim falas / verifikim përmes KYC (Njihni blerësin tuaj). Udhëzues për blerjen e fushave të bimëve kanabis.


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Investimi juaj në tregun e kanabisit - Po ashtu si një APP për smartphone inteligjentë IOS dhe Android - Program partnerësh tërheqës për rekomandime për blerjen e bimëve.: Informacione rreth 3 zonave të biznesit të Cannerald. Këto janë CannerGrow (programi i filialit), CannerRec (produkte kanabisi për përdoruesit fundorë) dhe CannerMed (kanabisi mjekësor) CBD, THC, Grow Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Shtëpi - CannerGrow Udhëzime për regjistrimin / regjistrimin, verifikimin (KYC) dhe blerjen e bimëve. Faqja e uljes Cannerald - CannerGrow Udhëzime për regjistrimin / regjistrimin, verifikimin (KYC) dhe blerjen e bimëve.
Website Tracking

+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   


+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   Regjistrimi dhe verifikimi

Regjistrimi në Cannrald / CannerGrow është falas. Pa një lidhje të vlefshme regjistrimi, megjithatë, asnjë regjistrim nuk është i mundur. Pas regjistrimit, ju do të merrni lidhjen tuaj për rekomandime.

Regjistrim
Për tu regjistruar në Cannerald / CannerGrow, ju lutem përdorni lidhjen e mëposhtme:

Lidhje Regjistrimi:
https://cannergrow.com/r/ARKMUZ

Më pas do të çoheni në faqen e regjistrimit. • Adresa juaj e emailit
 • Zgjidhni emrin e përdoruesit (është publik)
 • Zgjidh nje fjalekalim
 • Përsëriteni fjalëkalimin
 • Data e lindjes
 • Lexoni dhe pranoni termat dhe kushtet e përgjithshme
 • Dëshironi të merrni lajme dhe oferta shtesë përmes emailit
 • Dorëzoni formularin
Tani jeni regjistruar në Cannerald / CannerGrow. Mund të shtoni të dhëna të mëtejshme personale më vonë në zyrën prapa.


Verifikimi
Sasia dhe lloji i depozitave dhe tërheqjeve të mundshme varet nga niveli i verifikimit.

 • Niveli 1 është arritur tashmë me regjistrimin.
 • Niveli 2 arrihet duke ngarkuar dhe kontrolluar dokumentet e mëposhtme:
  • një dokument i vlefshëm identiteti për të verifikuar identitetin.
  • prova e vendbanimit për verifikimin e adresës (jo më e vjetër se 3 muaj).
   Skedarët tashmë duhet të jenë në kompjuterin / pajisjen tuaj përpara se të filloni verifikimin!

Kufijtë e mëposhtëm të depozitimit dhe tërheqjes ekzistojnë:

 • Niveli i verifikimit 1:
  • Depozitë me transfer bankar: e pakufizuar
  • Depozita përmes BitCoin: e pakufizuar
  • Pagesa me transferim bankar: nuk është e mundur
  • Tërheqja përmes BitCoin: 250 EUR brenda 24 orëve.
 • Niveli i verifikimit 2:
  • Depozita me transferim bankar: i pakufizuar
  • Depozita përmes BitCoin: e pakufizuar
  • Pagesa me transferim bankar: 10,000 EUR brenda 24 orëve (tarifa 10 EUR)
  • Tërheqja përmes BitCoin: 2000 EUR brenda 24 orëve.Ju mund të kryeni verifikimin në zyrën e prapme nën "Verifikimin e Cilësimeve". Procesi i verifikimit zgjat rreth një javë.


Cilësimet e sigurisë
Rekomandohet shumë të përdorni autentifikimin me dy faktorë të Google. Kjo mund të vendoset në zyrën prapa nën "Parametrat".CannerGrow Udhëzime për regjistrimin / regjistrimin, verifikimin (KYC) dhe blerjen e bimëve. - Program bonus tërheqës për rekomandimin e këtij modeli fitimprurës të biznesit. Bleni një bimë kanabisi ose një vend një herë dhe fitoni para të jetës.


CannerGrow -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
shqiptar - cannabis participation
shqiptar - cannabis business
Register - shqiptar - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :Ju mund të regjistroheni / regjistroheni përmes faqes së regjistrimit të referuesit / Ref-Link. Këtu është një udhëzues hap pas hapi se si ta bëni atë. Aplikacioni është gjithashtu i disponueshëm për shkarkim si një APP. - Tutorial me shpjegim hap pas hapi se si të vazhdohet (hyrja / regjistrimi, verifikimi përmes KYC, cilësimet e sigurisë përmes vërtetimit të Google 2FA) dhe blerja e bimëve. : CannerGrow Udhëzime për regjistrimin / regjistrimin, verifikimin (KYC) dhe blerjen e bimëve. !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, CannerGrow - Investimi juaj në kanabis: Udhëzimet për regjistrimin / regjistrimin, parametrat e sigurisë (Google 2FA) dhe verifikimin e KYC - udhëzues për regjistrimin, regjistrimin dhe blerjen e bimëve.