bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Blerja e Bimëve CannerGrow - Bleni bimë kanabisi. Çmimet, kostot, fitimi dhe mënyra e investimit. Çfarë kthimi? Invest in Cannabis - Pasi të shisni të korrat e bimës suaj kanabis në katran, do të fitoni 50% të fitimit nga të korrat dhe do të merrni një bimë të re për jetën.


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Kthimet fantastike duke investuar në tregun e kanabisit në miliard dollarë. Merrni pjesë në këtë ekosistem të zgjuar duke blerë fabrikën tuaj në Zvicër. Vëllimi i ardhshëm gjigant i tregut për kanabisin mjekësor. Informacion mbi kostot, çmimet dhe fitimin.: Modeli i biznesit i Cannerald është shumë i thjeshtë: blini një bimë kanabisi / një vend për një bimë. Kompania bën pjesën tjetër. Pasi të shiten lulet e kanabisit, merret 50% e fitimit. CBD, THC, Grow Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Shtëpi - Blerja e Bimëve CannerGrow - Bleni bimë kanabisi. Çmimet, kostot, fitimi dhe mënyra e investimit. Çfarë kthimi? Faqja e uljes Cannerald - Blerja e Bimëve CannerGrow - Bleni bimë kanabisi. Çmimet, kostot, fitimi dhe mënyra e investimit. Çfarë kthimi?
Nahrungsergaenzung kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter bestellen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Direktvertrieb

Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Kaufen

Website Tracking

+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   


+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   Blerja e bimëve

A doni të jeni pjesë e industrisë së kanabisit dhe të zotëroni vetë bimët tuaja fizike? Me CannerGrow, Cannerald ka zgjidhjen perfekte për ju.

Cannerald është një kompani hulumtuese dhe prodhuese e kanabis me bazë në Zvicër dhe është në proces të krijimit të lehtësive shtesë në Zvicër dhe Evropë. CannerGrow është një ekosistem revolucionar për shitjen e bimëve kanabis. Me CannerGrow ju mund të zotëroni bimët tuaja fizike të kanabisit në objektin e brendshëm me cilësi të lartë të Cannerald dhe të merrni fitimet e tregut aktual të paguar.

Regjistrohuni në CannerGrow dhe mund të blini një hapësirë ​​për bimët tuaja në seksionin "Blerja e bimëve". Vendosni sa gropa / bimë dëshironi dhe blini ato me vetëm disa klikime. Tani e tutje, lërini ekspertët të punojnë ndërsa ju të uleni dhe të pushoni.

Pas korrjes, ju merrni 50% të rendimentit nga secila bimë. Sa më shumë bimë të zotëroni, aq më shumë fitim mund të bëni.

  • Bimët e kanabisit korrren çdo 2-3 muaj.*
  • Blerja e këtij shërbimi është e vlefshme për jetën.
  • Ju do të merrni një bimë të re kanabis falas pas çdo korrje.
  • Hulumtimet kryesore të tregut dhe kompanitë partnere i mundësojnë Cannerald të prodhojë kanabis me cilësi të lartë me 30% më pak ujë dhe 40% më pak energji. Kjo njohuri çon në një kthim edhe më të mirë të investimit tuaj dhe kanabisit më të mirë të mundshëm mjekësor.
*) Parashikimi për 2022: Duke ndarë fazën e rritjes dhe fazën e lulëzimit në dhoma të ndryshme të rritjes, koha midis korrjeve do të zvogëlohet ndjeshëm. Kjo do të thotë që 1-2 korrje mund të kompensohen shtesë në vit.

Bëhuni një anëtar i CannerGrow sot dhe filloni të korrni përfitimet e bimës tuaj.Si të blini pitches / bimët tuaja
Së pari zgjidhni numrin e tokave / bimëve që dëshironi të blini.
Rendimentet e të korrave deklarohen nga CannerGrow si realiste me 45 deri në 70 gramë për bimë dhe optimistë me deri në 75 gram / bimë.Si një mënyrë pagese ju mund të zgjidhni midis transferimit BitCoin, depozitimit bankar ose pagesës nga kredia e llogarisë (nëse ka mjaft)Mimi për vendin / bimën është 2320 EUR plus TVSH dhe tarifë. Tarifat nuk zbatohen për pagesa përmes BitCoin ose pagesa nga gjendja e llogarisë.Çdo partner që zotëron bimë në një nga dhomat e rritjes (jo bimë para-shitjes) mund të ofrojë bimët e tyre për shitje në treg.
Kjo do të thotë që impiantet kanë një vlerë të rishitjes dhe mund t'u shiten palëve të tjera të interesuara nga komuniteti.
Tregu u ofron partnerëve mundësinë e blerjes së impianteve direkt - pa pasur nevojë të presin për fazën e para-shitjes.


Nën titullin "Bimët e tua" secila prej bimëve të tua renditet me informacionin e mëposhtëm: Numri i ndarjes (etiketa), vendndodhja, emri i dhomës së rritjes, data e blerjes dhe rendimenti i të korrave.
Statusi në dhomat e ndryshme të rritjes është i dokumentuar në zyrën prapa nga një kamerë live.Kërkesa për bimë aktualisht është aq e madhe sa CannerGrow është në një fazë para shitjes. Kjo do të thotë që vendet për bimët që janë duke u shitur aktualisht janë ende në fazën e konfigurimit dhe janë në dispozicion vetëm në një kohë të mëvonshme për fillimin e rritjes. Informacioni mbi dhomën e rritjes që aktualisht është në shitje jepet në "Panelin e Kontrollit".

Shpërndarja e të korrave
Kostot shtesë aktualisht janë 35 EUR për rritje. Kostot shtesë janë pagat, energjia elektrike (ventilimi), qiraja, energjia elektrike (llampat), plehrat, mallrat e konsumit, blloqet e leshit të gurit dhe uji.
Pas zbritjes së kostove ndihmëse, rendimenti i mbetur i kulturës ndahet 50/50 midis pronarit të bimës dhe kompanisë.

Pricefarë çmimi mund të merret për të korrat?
Cannerald ka aplikuar për licencë GMP për të gjithë objektin. Me këtë licencë, kompania është e autorizuar të shesë drejtpërdrejt te qeveria dhe kompanitë farmaceutike. Licenca pritet të merret në vitin 2022.
Për më tepër, autoritetet zvicerane po negociojnë me Cannerald për një leje të veçantë për të rritur bimët THC. Me qëllimin për ta bërë Zvicrën më pak të varur nga importet e THC.
Dyqanet gjithashtu mund të arrijnë fitime më të larta për lulet CBD në zonën B2C (Biznes tek klienti), por nuk do të jetë e mundur të shesësh 100% korrje B2C.
  • 1.45-1,95 EUR / gram: mimi B2B
  • 1.45-2.35 EUR / gram: edmimi i përzier B2B dhe B2C
  • 2.40-2.90 EUR / gram: pricemimi i PMP për CBD mjekësore
  • 2.60-3.60 EUR / gram: pricemimi i synuar i PMP për THC mjekësore *
  • 3.00-5.00 EUR / gram: pricemimi B2C (simbolik)
  • 4.20 EUR / gram: Kur blini një produkt në dyqanin Cannerald dhe paguani me korrjen tuaj. **

*) Parashikimi për 2022: CannerGrow po planifikon të shndërrojë të gjitha dhomat e rritjes nga bimët CBD në bimë THC. Do të vendosen dhoma të pastra në mënyrë që paketimi për dërgimin e drejtpërdrejtë në industrinë farmaceutike të jetë i mundur. Parakushti për këtë është licenca GMP, e cila pritet të jepet në 2022.

**) Si pronar i një bime, ju mund të blini produkte direkt nga rendimentet tuaja. Kjo mundëson një çmim të veçantë për produktet e dyqaneve deri në mbi 50%! 1 g CBD korrespondon me 4,20 EUR në dyqanin tonë.

Llogaritësi i korrjes
CannerGrow - llogaritja e rendimenteve të kulturave për parametra të ndryshëm

Kushtet e përgjithshme (GTC) për shitje.Blerja e Bimëve CannerGrow - Bleni bimë kanabisi. Çmimet, kostot, fitimi dhe mënyra e investimit. Çfarë kthimi? - CannerGrow ka të gjitha licencat e nevojshme dhe siguron hapësirën për bimët tuaja. Çfarë kushton një fabrikë? Si investoni, çfarë fitimi, cilat janë kostot dhe çmimet? Çfarë kthimi mund të arrini?


CannerGrow -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
shqiptar - cannabis participation
shqiptar - cannabis business
shqiptar - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :CannerGrow ju paguan 50% të fitimeve nga korrja e bimëve tuaja të kanabisit. Informacion mbi çmimet, kthimet, kostot dhe investimet. - Kompania u themelua në vitin 2017 dhe është një kompani kërkimore dhe prodhuese me seli në Zvicër në fushën e kanabisit mjekësor dhe bën fitimin tuaj. : Blerja e Bimëve CannerGrow - Bleni bimë kanabisi. Çmimet, kostot, fitimi dhe mënyra e investimit. Çfarë kthimi? !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Blerja e bimëve, shitja e bimëve - blerja e çmimeve, kostove, fitimit dhe investimit në bimë kanabisi në CannerGrow / Cannerald në ambientet e brendshme ultra-moderne në Zvicër me një kthim të lartë.