bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Website Tracking

+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   


+++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.    +++   Filial i pavarur i Cannerald. Kjo faqe interneti përmban përmbajtje reklamuese për ofertat e Cannerald / CannerGrow. Ju lutemi lexoni gjithashtu deklarimin e të ardhurave.   Programi i rekomandimit

Për shkak të suksesit të madh dhe kënaqësisë së klientit, Cannerald / CannerGrow tani ofron një mundësi jo detyruese për të gjeneruar të ardhura shtesë duke iu referuar produkteve.

Ka 2 mënyra të qëndrueshme për të fituar më shumë.
1.) Plani i Kompensimit Unilevel (një bonus i vetëm)
2.) Bonusi i të ardhurave të mbetura

Këto janë plane me 7 nivele shpërblimesh dhe kompensimesh që ju lejojnë të merrni pjesë në rritjen e përgjithshme të eko-sistemit Cannerald / CannerGrow.


Cannerald / CannerGrow - 1.) Plani i Kompensimit Unilevel (një bonus i vetëm)

Si funksionon Plani i Kompensimit Unilevel?

Në planin Unilevel, ju merrni një përqindje fikse nga shitja e bimëve në nivelin e rekomandimit (gjenerimit) përkatës.

shembull:
Ju ftoni mikun tuaj Gjonin, i cili më pas blen 5 gropa / bimë.
Ai është në nivelin e rekomandimit tuaj 1 dhe ju merrni 7% të secilës nga blerjet e bimëve të tij.
Tani Gjoni po fton të dashurën e tij Anna.
Tani Anna do të bëhet rekomandimi juaj i Nivelit 2 dhe do të merrni akoma 5% të blerjeve të bimëve të Anna

Kjo vazhdon deri në nivelin 7 me përkatëse 3%, 2%, 1%, 1% dhe 1%.Cannerald / CannerGrow - 2.) Bonusi i të ardhurave të mbetura

Tani le të shohim bonusin e të ardhurave të mbetura.

Bimët e kanabisit korrren çdo 2-3 muaj. Ky bonus ju jep një përqindje të secilës prej bimëve të kanabisit të ekipit tuaj të korrur në të njëjtat nivele. Prandaj korrja siguron një të ardhur pasive.

shembull:
Gjoni, rekomandimi juaj për nivelin 1 kishte 5 bimë.
Kur të korrni, do të merrni 7% të pjesës së fitimit të Gjonit.
Gjoni e kishte ftuar Anën, kështu që Anna është rekomandimi juaj i nivelit 2.
Kur bimët e Anna janë korrur, ju do të merrni 5% të pjesës së fitimeve të Anna.

Kjo vazhdon deri në nivelin 7 me përqindjet përkatëse prej 3%, 2%, 1%, 1% dhe 1%.
Me këtë plan, mundësitë tuaja të rritjes dhe të ardhurave janë të pafundme.Filloni sot dhe përfitoni nga fitimet e ekipit tuaj në Cannerald / CannerGrow.

Në Cannerald ju merrni pjesë në të gjithë zinxhirin e vlerës së kompanisë. Uniqueshtë unike!