bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Website Tracking

+++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.   


+++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.   Program preporuka

Zbog velikog uspjeha i zadovoljstva kupaca, Cannerald / CannerGrow sada nudi neobavezujuću priliku za ostvarivanje dodatnog prihoda tako što će se odnositi na proizvode.

Postoje dva stabilna načina da zaradite više.
1.) Unilevel kompenzacijski plan (jednokratni bonus)
2.) bonus na preostali dohodak

Ovo su planovi za bonus i kompenzaciju na 7 nivoa koji vam omogućavaju da učestvujete u ukupnom rastu Cannerald / CannerGrow eko sistema.


Cannerald / CannerGrow - 1.) Unilevel kompenzacijski plan (jednokratni bonus)

Kako funkcionira Kompenzacijski plan Unilevel?

Na Unilevel planu dobijate fiksni postotak od prodaje biljaka u odgovarajućoj razini preporuke (generacija).

Primjer:
Pozovite svog prijatelja Johna koji će kupiti 5 parcela / biljaka.
On je u vašoj preporuci 1 i dobivate 7% svake njegove biljke.
Sada John poziva svoju djevojku Anu.
Anna će sada postati vaša preporuka Tier 2 i dalje ćete primati 5% Aninih kupovina biljaka

To se nastavlja do razine 7 s odgovarajućim 3%, 2%, 1%, 1% i 1%.Cannerald / CannerGrow - 2.) bonus na preostali dohodak

Sada pogledajmo bonus na preostali dohodak.

Biljke kanabisa se beru svaka 2-3 mjeseca. Ovaj bonus vam daje postotak svake biljke kanabisa vašeg tima ubranog na istih sedam nivoa. Berba stoga osigurava pasivan prihod.

Primjer:
Johne, tvoja preporuka nivoa 1 imala je 5 biljaka.
Kada budete pokupljeni, dobit ćete 7% Johnovog udjela u dobiti.
John je pozvao Anu, pa je Anna preporuka vašeg nivoa 2.
Kad se beru Anine biljke, dobit ćete 5% Aninog dijela zarade.

To se nastavlja do razine 7 s odgovarajućim postocima od 3%, 2%, 1%, 1% i 1%.
Uz ovaj plan, vaše mogućnosti rasta i prihoda su beskrajne.Započnite već danas i iskoristite zaradu svog tima u Cannerald / CannerGrow.

Na Cannerald-u sudjelujete u cijelom lancu vrijednosti kompanije. Jedinstven je!