bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow Purchase Plant - Kupite biljke kanabisa. Cijene, troškovi, dobit i način ulaganja. Kakav povratak? Invest in Cannabis - Nakon što prodate berbu svoje biljke kanabisa na svom travnjaku, dobit ćete 50% profita od žetve i dobit ćete novu biljku za život.


vijetnamski, ukrajinski, turski, Tajlandska, švedski, srpski, španski, slovenački, Slovak, ruski, rumunski, portugalski, poljski, norveški, njemački, Mađarski, kineski, japanski, italijanski, hrvatski, holandski, hindi, grčki, francuski, finski, engleski, danski, češki, bugarski, bosanski, Bjeloruski, albanski,
Fantastičan povrat ulaganjem na tržište kanabisa vrijedno milijardu dolara. Sudjelujte u ovom genijalnom ekosustavu kupnjom vlastite biljke u Švicarskoj. Budući gigantski obim tržišta medicinske kanabisa. Informacije o troškovima, cijenama i dobiti.: Canneraldov poslovni model je vrlo jednostavan: kupite biljku kanabisa / mjesto za biljku. Kompanija radi ostalo. Nakon što se prodaju cvjetovi kanabisa, prima se 50% profita. CBD, THC, Grow Bosna i Hercegovina, Bosnia Herzegovina
bosanski, Bosnian - Bosna i Hercegovina,
Dom - CannerGrow Purchase Plant - Kupite biljke kanabisa. Cijene, troškovi, dobit i način ulaganja. Kakav povratak? Cannerald odredišna stranica - CannerGrow Purchase Plant - Kupite biljke kanabisa. Cijene, troškovi, dobit i način ulaganja. Kakav povratak?
Website Tracking

+++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.   


+++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.   Otkup pogona

Želite li biti dio industrije kanabisa i posjedovati vlastite fizičke biljke? Uz CannerGrow, Cannerald ima savršeno rješenje za vas.

Cannerald je kompanija za istraživanje i proizvodnju kanabisa sa sjedištem u Švicarskoj i u procesu je uspostavljanja dodatnih objekata u Švicarskoj i Europi. CannerGrow je revolucionarni ekosustav za prodaju biljaka kanabisa. S CannerGrow možete posjedovati vlastite biljke kanabisa u visokom kvalitetnom zatvorenom prostoru tvrtke Cannerald i isplaćivati ​​dobit na stvarnom tržištu.

Registrirajte se na CannerGrow i možete kupiti prostor za svoje biljke u odjeljku "Kupnja biljaka". Odlučite koliko parcela / biljaka želite i kupite ih sa samo nekoliko klikova. Od sada, neka stručnjaci rade dok sjednete i opustite se.

Nakon žetve dobijate 50% prinosa od svake biljke. Što više biljaka posjedujete, to možete više profitirati.

  • Biljke kanabisa se beru svaka 2-3 mjeseca.*
  • Kupovina ove usluge vrijedi doživotno.
  • Nakon svake žetve dobit ćete besplatno biljku kanabisa besplatno.
  • Istraživačke i partnerske kompanije vodeće na tržištu omogućavaju Cannerald da proizvodi visokokvalitetni kanabis sa 30% manje vode i 40% manje energije. Ovo znanje vodi još boljem povratu ulaganja i najboljem mogućem medicinskom kanabisu.
*) Outlook za 2022: Podjelom faze rasta i faze cvjetanja u različite prostorije za uzgoj, vrijeme između berbi značajno će se smanjiti. To znači da se 1-2 berbe mogu dodatno nadoknaditi godišnje.

Postanite član CannerGrow-a već danas i počnite iskorištavati prednosti vlastite biljke.Kako kupiti svoje parcele / biljke
Prvo odaberite broj parcela / biljaka koje želite kupiti.
Prinosi usjeva CannerGrow navode kao realne sa 45 do 70 grama po biljci i optimistični sa do 75 grama po biljci.Kao način plaćanja možete odabrati između BitCoin prijenosa, bankovnog depozita ili plaćanja iz računa s računa (ako je dovoljno)Cijena po mjestu / postrojenju iznosi 2320 EUR plus PDV i naknada. Naknade se ne primjenjuju na plaćanje putem BitCoina ili plaćanja sa stanja na računu.Bilo koji partner koji posjeduje biljke u jednoj od prostorija za uzgoj (koji nisu u pretprodaji) može svoje biljke ponuditi na prodaju na tržištu.
To znači da biljke imaju vrijednost preprodaje i mogu se prodati drugim zainteresiranim stranama iz zajednice.
Tržište nudi partnerima mogućnost direktne kupovine biljaka - bez čekanja faze pred prodaje.


U naslovu "Vaše biljke" svaka je biljka navedena sa sljedećim podacima: Broj dodjele (naljepnica), lokacija, naziv uzgajaonice, datum kupnje i prinos usjeva.
Status uživo u različitim prostorijama za odrastanje dokumentira uživo.Potražnja za biljkama je trenutno tako velika da je CannerGrow u fazi pretprodaje. To znači: mjesta za biljke koje se trenutno prodaju još su u fazi postavljanja i bit će dostupna tek nakon početka uzgoja. Podaci o rastućoj sobi koja se trenutno prodaje nalaze se na "nadzornoj ploči".

Raspodjela žetve
Dodatni troškovi su trenutno 35 EUR po rastu. Dodatni troškovi su plaće, električna energija (ventilacija), stanarina, električna energija (lampe), đubrivo, roba široke potrošnje, blokovi od kamene vune i voda.
Nakon odbitka dodatnih troškova, preostali prinos usjeva dijeli se 50/50 između vlasnika bilja i kompanije.

Koju cijenu možete dobiti za žetvu?
Cannerald je podnio zahtjev za izdavanje GMP licence za cijeli pogon. Ovom licencom kompanija je ovlaštena za prodaju direktno državnim i farmaceutskim kompanijama. Očekuje se da će licenca biti primljena 2022. godine.
Nadalje, švicarske vlasti pregovaraju s Canneraldom o posebnoj dozvoli za uzgoj biljaka THC-a. Sa namjerom da Švicarska postane manje ovisna o uvozu THC-a.
Trgovine mogu ostvariti i veći profit od cvijeća na CBD-u na području B2C-a (posao kupcu), ali neće biti moguće prodati 100% -tnu berbu B2C-a.
  • 1,45-1,95 EUR / gram: B2B cijena
  • 1,45-2,35 EUR / gram: Mješovita B2B i B2C cijena
  • 2,40-2,90 EUR / gram: GMP cijena za medicinski CBD
  • 2,60-3,60 EUR / gram: GMP ciljna cijena za medicinski THC *
  • 3,00-5,00 EUR / gram: B2C cijena (simbolična)
  • 4,20 EUR / gram: Kada kupujete proizvod u prodavnici Cannerald i plaćate vlastitom žetvom. **

*) Outlook za 2022: CannerGrow planira pretvoriti sve prostorije za uzgajanje iz CBD biljaka u THC biljke. Bit će postavljene čiste sobe tako da bude moguća ambalaža za direktnu isporuku farmaceutskoj industriji. Preduvjet za to je GMP licenca, koja se očekuje da će se dobiti 2022. godine.

**) Kao vlasnik biljke, proizvode možete kupiti direktno od svojih prinosa. To omogućava posebnu cijenu za prodajne proizvode do preko 50%! 1 g CBD-a odgovara 4,20 EUR u našoj trgovini.

Kalkulator žetve
CannerGrow - proračun prinosa usjeva za različite parametre

Opći uvjeti (GTC) za prodaju.CannerGrow Purchase Plant - Kupite biljke kanabisa. Cijene, troškovi, dobit i način ulaganja. Kakav povratak? - CannerGrow ima sve potrebne licence i osigurava prostor za vaše biljke. Koliko košta biljka? Kako investirate, koja dobit, koliki su troškovi i cijene? Koji povratak možete postići?


CannerGrow -bosanski, Bosnian - Bosnia and Herzegovina, Bosna i Hercegovina, Bosnia Herzegovina
Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, english, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Italian, Japanese, Chinese, Hungarian, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
bosanski - cannabis participation
bosanski - cannabis business
bosanski - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :CannerGrow vam isplaćuje 50% dobiti od berbe vaših biljaka kanabisa. Informacije o cijenama, povraćaju, troškovima i ulaganjima. - Tvrtka je osnovana 2017. godine, a tvrtka je za istraživanje i proizvodnju sa sjedištem u Švicarskoj u području medicinske kanabisa i donosi vašu zaradu. : CannerGrow Purchase Plant - Kupite biljke kanabisa. Cijene, troškovi, dobit i način ulaganja. Kakav povratak? !


bosanski, Bosnian - Bosnia and Herzegovina, Bosna i Hercegovina, Bosnia Herzegovina
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, Serbian, spanish, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Hungarian, Chinese, Japanese, Italian, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, english, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian, Kupovina biljaka, prodaja biljaka - otkupne cijene, troškovi, profit i ulaganje u biljke kanabisa na CannerGrow / Cannerald u ultra modernim zatvorenim objektima u Švicarskoj s vrhunskim povratom.