bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Nutze das POtential deiner Kryptowährungen
Website Tracking

+++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.   


+++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.   Az ajánlási program

A nagy siker és az ügyfél-elégedettség miatt a Cannerald / CannerGrow most nem kötelező erejű lehetőséget kínál kiegészítő jövedelemszerzésre a termékekre való hivatkozással.

Két stabil módon lehet többet keresni.
1.) az Unilevel kompenzációs terv (egyszeri bónusz)
2.) Maradék jövedelem bónusz

Ez 7 szintű bónusz és kompenzációs terv, amely lehetővé teszi a Cannerald / CannerGrow ökoszisztéma általános növekedésében való részvételt.


Cannerald / CannerGrow - 1.) az Unilevel kompenzációs terv (egyszeri bónusz)

Hogyan működik az Unilevel kompenzációs terv?

Az Unilevel tervben rögzített százalékot kap a növények eladásából a megfelelő ajánlási szinten (generációban).

Példa:
Meghívja a barátját, Johnot, aki azután 5 helyet / növényt vásárol.
Ő az Ön 1. szintű ajánlásában van, és minden növényvásárlásának 7% -át kapod.
Most John meghívja barátnőjét, Anna-t.
Anna mostantól a 2. szintű ajánlása lesz, és továbbra is megkapja az Anna növényvásárlásának 5% -át

Ez tovább folytatódik a 7. szintig, megfelelő 3%, 2%, 1%, 1% és 1% -kal.Cannerald / CannerGrow - 2.) Maradék jövedelem bónusz

Most nézzük meg a maradék jövedelem bónuszt.

A kannabisz növényeket 2–3 hónaponként szüretelték. Ez a bónusz a csapat minden kannabisznövényének százalékarányát adja ugyanazon a hét szinten. A betakarítás tehát passzív jövedelmet biztosít.

Példa:
John, az 1. szintű ajánlásodban 5 növény volt.
Aratáskor John nyereségének 7% -át kapja meg.
John meghívta Anna-t, tehát Anna az Ön 2. szintű ajánlása.
Amikor Anna növényét betakarítják, Anna nyereségének 5% -át kapja meg.

Ez folytatódik a 7. szintig, a megfelelő 3%, 2%, 1%, 1% és 1% százalékkal.
Ezzel a tervvel a növekedés és a jövedelem lehetőségei végtelenek.Kezdje ma és élvezze a Cannerald / CannerGrow-ban lévő csapata jövedelmét.

A Canneraldnál részt vesz a vállalat teljes értékláncában. Ez egyedülálló!