bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Nutze das POtential deiner Kryptowährungen
Website Tracking

+++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.   


+++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.   Program preporuka

Zbog velikog uspjeha i zadovoljstva kupaca, Cannerald / CannerGrow sada nudi neobvezujuću priliku za ostvarivanje dodatnog prihoda promatrajući proizvode.

Postoje dva stabilna načina da zaradite više.
1.) Unilevel kompenzacijski plan (jednokratni bonus)
2.) bonus na preostali dohodak

Riječ je o planovima nagrađivanja i naknada na 7 razina koji vam omogućuju da sudjelujete u ukupnom rastu Cannerald / CannerGrow eko sustava.


Cannerald / CannerGrow - 1.) Unilevel kompenzacijski plan (jednokratni bonus)

Kako funkcionira Kompenzacijski plan Unilevel?

Na Unilevel planu dobijate fiksni postotak od prodaje biljaka u odgovarajućoj razini preporuke (generacija).

Primjer:
Pozovite svog prijatelja Ivana koji će tada kupiti 5 parcela / biljaka.
U vašoj je preporučenoj razini 1 i vi dobijate 7% svake njegove kupnje biljaka.
Sada John poziva svoju djevojku Anu.
Anna će sada postati vaša preporuka razine 2 i dalje ćete dobiti 5% Anine kupnje biljaka

To se nastavlja do razine 7 s odgovarajućim 3%, 2%, 1%, 1% i 1%.Cannerald / CannerGrow - 2.) bonus na preostali dohodak

Sada pogledajmo bonus na preostali dohodak.

Biljke kanabisa se beru svaka 2-3 mjeseca. Ovaj bonus vam daje postotak svake biljke kanabisa vašeg tima ubranog na istih sedam razina. Berba stoga osigurava pasivan prihod.

Primjer:
Johne, tvoja preporuka razine 1 imala je 5 biljaka.
Kad budete pokupljeni, dobit ćete 7% Ivanovog udjela u dobiti.
John je pozvao Anu, pa je Anna preporuka vaše razine 2.
Kad se beru Anine biljke, dobit ćete 5% Aninog udjela u dobiti.

To se nastavlja do razine 7 s odgovarajućim postocima od 3%, 2%, 1%, 1% i 1%.
Uz ovaj plan, vaše mogućnosti rasta i prihoda su beskrajne.Započnite već danas i iskoristite zaradu svog tima u Cannerald / CannerGrow.

Na Cannerald-u sudjelujete u cijelom lancu vrijednosti tvrtke. Jedinstven je!