bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow tržište / trgovačko mjesto. Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili ponovo prodati vlastite biljke Invest in Cannabis - To znači da biljke imaju vrijednost za daljnju prodaju u bilo kojem trenutku i mogu se prodati drugim zainteresiranim stranama iz zajednice u bilo kojem trenutku.


vijetnamski, ukrajinski, turski, Tajlandska, švedski, srpski, španski, slovenački, Slovak, ruski, rumunski, portugalski, poljski, norveški, njemački, Mađarski, kineski, japanski, italijanski, hrvatski, holandski, hindi, grčki, francuski, finski, engleski, danski, češki, bugarski, bosanski, Bjeloruski, albanski,
Stoga je moguće prodati i trgovati vlastitim pogonima drugim zainteresiranim stranama na ovom trgovačkom centru / tržištu.: Druga opcija je da svoje biljke kupujete od drugih partnera - moguća je prodaja i kupovina CBD, THC, Grow Bosna i Hercegovina, Bosnia Herzegovina
bosanski, Bosnian - Bosna i Hercegovina,
Dom - CannerGrow tržište / trgovačko mjesto. Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili ponovo prodati vlastite biljke Cannerald odredišna stranica - CannerGrow tržište / trgovačko mjesto. Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili ponovo prodati vlastite biljke
Nahrungsergaenzung kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter bestellen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Direktvertrieb

Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Kaufen

Website Tracking

+++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.   


+++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.    +++   Nezavisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti.   Tržište

Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili prodati vlastite biljke

Bilo koji partner koji posjeduje biljke u jednoj od prostorija za uzgoj (koji nisu u pretprodaji) može svoje biljke ponuditi na prodaju na tržištu. To znači da biljke imaju vrijednost preprodaje i mogu se prodati drugim zainteresiranim stranama iz zajednice.
Tržište nudi partnerima mogućnost direktne kupovine biljaka - bez čekanja faze pred prodaje.

Sve biljke navedene na tržištu dolaze iz uzgajališta koja već rade.

Kako se vrši kupovina?
Nakon kupnje biljke na tržnici, novac morate poslati direktno prodavaču. Ne možete platiti sa vašim računom na CannerGrow. Nakon što vlasnik pogona primi novac, mora potvrditi primitak uplate. CannerGrow ne smije osigurati novac kao posrednik. Međutim, u slučaju prijevare, CannerGrow će zaključati pogon i pokušati riješiti slučaj.

Koji su uslovi za prodaju biljke?
 • Samo biljke s 3 zvjezdice mogu se prodati ili kupiti.
 • Biljke moraju proći najmanje 3 ciklusa rasta.
 • Svaki prodavac može sam odrediti prodajnu cijenu.
 • Kupovina / prodaja se odvija između kupca i prodavca (privatna prodaja).
 • Ne postoje izravne provizije za gornju liniju, jer je za postrojenja već plaćena provizija za prodaju i to je privatna prodaja.
 • Provizije za buduću žetvu plaćat će se na liniji novog vlasnika.
 • Kada neko stavi svoje biljke na tržište, žetva se neće raspodijeliti prema trenutnom ciklusu rasta u kojem se nalazi.
 • Prodajna cijena može se platiti u BitCoinu ili putem bankovnog transfera. Prodavač odlučuje hoće li prihvatiti samo jednu od dvije mogućnosti plaćanja ili obje. To je lako vidjeti na tržištu.
 • I prodavači i kupci moraju biti verificirani na nivou 2 za bankarske transakcije (ne za Bitcoin transakcije).
 • Odjednom možete koristiti najviše 1 biljku.
 • Od drugih partnera na tržištu možete kupiti onoliko biljaka koliko ste kupili od kompanije.


Kada započinje ciklus rasta biljke kupljene na tržištu?
Trenutni rast koji je u toku zaustavit će se za ovu biljku. Prvi rast započinje nakon trenutnog ciklusa rasta. To ovisi o trenutnom statusu rasta i može potrajati između 1 i 3 mjeseca.

Postoje li skrivene naknade za trgovinu?
Ne postoje skrivene naknade ni za kupca ni za prodavca. Jedina stvar je da će se trenutni rast otkazati i morat ćete pričekati sljedeći početak rasta u sobi u kojoj se nalazi vaša kupljena biljka.

Putem skrivene ocjene povjerenja:
Postoji skriveni rezultat povjerenja koji pada ako ne platite biljku koju ste kupili ili ako ne potvrdite biljku koja je prodana nakon što primite novac. Niska ocjena povjerenja može dovesti do tržišnih ograničenja.

CannerGrow tržište / trgovačko mjesto. Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili ponovo prodati vlastite biljke - Kupovina i prodaja - Uz tržište, svaki partner ima priliku izaći u bilo koje vrijeme i prodati svoje pogone. Zainteresirane strane koje žele ući direktno i ne žele čekati pretprodaju sigurno su spremne da odmah kupe biljke u ponudi.


CannerGrow -bosanski, Bosnian - Bosnia and Herzegovina, Bosna i Hercegovina, Bosnia Herzegovina
Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, english, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Italian, Japanese, Chinese, Hungarian, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
bosanski - cannabis participation
bosanski - cannabis business
bosanski - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :Svaki partner koji posjeduje vrhunske biljke u jednoj od prostorija za uzgoj (koji nisu u pretprodaji) može svoje biljke ponuditi na prodaju na tržištu. - Trgovački centar nudi zainteresiranim Cannerald partnerima mogućnost direktne kupovine biljaka bez čekanja faze pred prodaje - trgovine, kupovine i prodaje. : CannerGrow tržište / trgovačko mjesto. Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili ponovo prodati vlastite biljke !


bosanski, Bosnian - Bosnia and Herzegovina, Bosna i Hercegovina, Bosnia Herzegovina
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, Serbian, spanish, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Hungarian, Chinese, Japanese, Italian, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, english, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian, Tržište CannerGrow je trgovačka platforma za kupovinu i prodaju postojećih biljaka kanabisa. Partneri mogu ovdje trgovati i kupovati od drugih partnera ili ponovo prodavati vlastite pogone.