bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow tržište / trgovačko mjesto. Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili ponovno prodati vlastite biljke Invest in Cannabis - To znači da biljke imaju vrijednost za daljnju prodaju u bilo kojem trenutku i mogu se u bilo kojem trenutku prodati drugim zainteresiranim stranama iz zajednice.


vijetnamski, ukrajinski, turski, talijanski, tajlandski, švedski, srpski, Španjolski, Slovenac, Slovak, ruski, Rumunjski, portugalski, poljski, norveški, njemački, nizozemski, Mađarski, kineski, japanski, hrvatski, hindski, grčki, francuski, finski, engleski, danski, češki, bugarski, bosanski, Bjeloruski, albanski,
Stoga je moguće prodati i trgovati vlastitim pogonima drugim zainteresiranim stranama na ovom trgovačkom centru / tržištu.: Druga je mogućnost kupnju njihovih biljaka od drugih partnera - moguća je prodaja i kupnja CBD, THC, Grow Hrvatska, Croatia
hrvatski, Croatian - Hrvatska,
Početna - CannerGrow tržište / trgovačko mjesto. Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili ponovno prodati vlastite biljke Cannerald odredišna stranica - CannerGrow tržište / trgovačko mjesto. Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili ponovno prodati vlastite biljke
Website Tracking

+++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.   


+++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.   Tržište

Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili prodati vlastite biljke

Svaki partner koji posjeduje biljke u jednoj od prostorija za uzgoj (ne u tvornicama u pretprodaji) može svoje biljke ponuditi na prodaju na tržištu. To znači da biljke imaju vrijednost za daljnju prodaju i mogu se prodati drugim zainteresiranim stranama iz zajednice.
Tržište nudi partnerima mogućnost izravne kupnje biljaka - bez čekanja faze prije prodaje.

Sve biljke navedene na tržištu dolaze iz uzgajališta koja već rade.

Kako funkcionira kupnja?
Nakon kupnje biljke na tržnici, novac morate poslati izravno prodavaču. Ne možete platiti sa svojim računom na CannerGrow. Nakon što vlasnik pogona primi novac, mora potvrditi primitak uplate. CannerGrow ne smije osigurati novac kao posrednik. Međutim, u slučaju prijevare, CannerGrow će zaključati pogon i pokušati riješiti slučaj.

Koji su uvjeti za prodaju biljke?
 • Samo se biljke s 3 zvjezdice mogu prodati ili kupiti.
 • Biljke moraju proći najmanje 3 ciklusa rasta.
 • Svaki prodavač može sam odrediti prodajnu cijenu.
 • Kupnja / prodaja se odvija između kupca i prodavatelja (privatna prodaja).
 • Ne postoje izravne provizije za gornju liniju jer je za postrojenja već plaćena provizija za prodaju i to je privatna prodaja.
 • Provizije za buduću žetvu plaćat će se prema početnom nivou novog vlasnika.
 • Kad netko stavi svoje biljke na tržište, žetva se neće raspodijeliti prema trenutnom ciklusu rasta u kojem se nalazi.
 • Prodajna cijena može se platiti u BitCoinu ili bankovnim prijenosom. Prodavač odlučuje hoće li prihvatiti samo jednu od dvije mogućnosti plaćanja ili obje. To je lako vidjeti na tržištu.
 • I prodavači i kupci moraju biti provjereni na razini 2 za bankarske transakcije (ne za Bitcoin transakcije).
 • Odjednom možete koristiti najviše 1 biljku.
 • Od drugih partnera na tržištu možete kupiti onoliko biljaka koliko ste kupili od tvrtke.


Kada započinje ciklus rasta biljke kupljene na tržištu?
Trenutni rast koji je u tijeku zaustavit će se za ovu biljku. Prvi rast započinje nakon trenutnog ciklusa rasta. To ovisi o trenutnom statusu rasta i može potrajati između 1 i 3 mjeseca.

Postoje li skrivene naknade za trgovinu?
Ne postoje skrivene naknade ni za kupca ni za prodavatelja. Jedino što će trenutni rast biti otkazan i morat ćete pričekati sljedeći početak rasta u sobi u kojoj se nalazi vaša kupljena biljka.

Putem skrivene ocjene povjerenja:
Postoji skriveni rezultat povjerenja koji pada ako ne platite biljku koju ste kupili ili ako ne primite potvrdu prodane biljke nakon što primite novac. Niska ocjena povjerenja može dovesti do tržišnih ograničenja.

CannerGrow tržište / trgovačko mjesto. Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili ponovno prodati vlastite biljke - Kupovina i prodaja - Na tržištu svaki partner ima priliku izaći u bilo kojem trenutku i prodati svoje pogone. Zainteresirane strane koje žele ući izravno i ne žele čekati pretprodaju zasigurno su spremne odmah kupiti ponuđene biljke.


CannerGrow -hrvatski, Croatian - Croatia, Hrvatska, Croatia
Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, english, Finnish, French, Greek, hindi, Croatian, Japanese, Chinese, Hungarian, Dutch, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Italian, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
hrvatski - cannabis participation
hrvatski - cannabis business
hrvatski - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :Svaki partner koji posjeduje vrhunske biljke u nekoj od prostorija za uzgoj (ne pogone u pretprodaji) može svoje pogone ponuditi na prodaju na tržištu. - Trgovački centar nudi zainteresiranim Cannerald-ovim partnerima mogućnost izravne kupnje biljaka bez čekanja faze prije prodaje - trgovine, kupnje i prodaje. : CannerGrow tržište / trgovačko mjesto. Ovdje možete kupiti biljke od drugih partnera ili ponovno prodati vlastite biljke !


hrvatski, Croatian - Croatia, Hrvatska, Croatia
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Italian, Thai, Swedish, Serbian, spanish, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Dutch, Hungarian, Chinese, Japanese, Croatian, hindi, Greek, French, Finnish, english, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian, Tržište CannerGrow trgovačka je platforma za kupnju i prodaju postojećih biljaka kanabisa. Partneri mogu ovdje trgovati i kupovati od drugih partnera ili ponovno prodavati vlastite pogone.