bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow Plant Purchase - Kupite biljke kanabisa. Cijene, troškovi, dobit i način ulaganja. Kakav povratak? Invest in Cannabis - Nakon prodaje žetve biljke kanabisa na vašoj smotri zaradit ćete 50% profita od žetve i dobit ćete novu biljku za život.


vijetnamski, ukrajinski, turski, talijanski, tajlandski, švedski, srpski, Španjolski, Slovenac, Slovak, ruski, Rumunjski, portugalski, poljski, norveški, njemački, nizozemski, Mađarski, kineski, japanski, hrvatski, hindski, grčki, francuski, finski, engleski, danski, češki, bugarski, bosanski, Bjeloruski, albanski,
Fantastičan povrat ulaganjem na tržište kanabisa vrijedno milijardu dolara. Sudjelujte u ovom genijalnom ekosustavu kupnjom vlastite biljke u Švicarskoj. Budući gigantski volumen tržišta medicinske kanabisa. Informacije o troškovima, cijenama i dobiti.: Canneraldov poslovni model je vrlo jednostavan: kupite biljku kanabisa / mjesto za biljku. Društvo radi ostalo. Nakon što se prodaju cvjetovi kanabisa, dobiva se 50% dobiti. CBD, THC, Grow Hrvatska, Croatia
hrvatski, Croatian - Hrvatska,
Početna - CannerGrow Plant Purchase - Kupite biljke kanabisa. Cijene, troškovi, dobit i način ulaganja. Kakav povratak? Cannerald odredišna stranica - CannerGrow Plant Purchase - Kupite biljke kanabisa. Cijene, troškovi, dobit i način ulaganja. Kakav povratak?
Website Tracking

+++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.   


+++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.    +++   Neovisna podružnica Cannerald. Ova web stranica sadrži reklamni sadržaj za ponude Cannerald / CannerGrow. Pročitajte i izjavu o odricanju od odgovornosti za prihod.   Kupnja postrojenja

Želite li biti dio industrije kanabisa i posjedovati vlastite fizičke biljke? S CannerGrowom, Cannerald ima savršeno rješenje za vas.

Cannerald je tvrtka za istraživanje i proizvodnju kanabisa sa sjedištem u Švicarskoj te je u procesu uspostavljanja dodatnih objekata u Švicarskoj i Europi. CannerGrow je revolucionarni ekosustav za prodaju biljaka kanabisa. S CannerGrowom možete posjedovati vlastite biljke kanabisa u visokom kvalitetnom zatvorenom prostoru tvrtke Cannerald i isplaćivati ​​dobit na stvarnom tržištu.

Registrirajte se na CannerGrow i možete kupiti prostor za svoje biljke u odjeljku "Kupnja biljaka". Odlučite koliko parcela / biljaka želite i kupite ih sa samo nekoliko klikova. Od sada, neka stručnjaci rade dok sjednete i opustite se.

Nakon berbe, dobivate 50% prinosa od svake biljke. Što više biljaka posjedujete, to možete više dobiti.

  • Biljke kanabisa se beru svaka 2-3 mjeseca.*
  • Kupnja ove usluge vrijedi doživotno.
  • Nakon svake žetve besplatno ćete dobiti novu biljku kanabisa.
  • Istraživačke i partnerske tvrtke vodeće na tržištu omogućavaju Canneraldu da proizvodi visokokvalitetni kanabis sa 30% manje vode i 40% manje energije. Ta stručna sprema dovodi do još boljeg povrata ulaganja i najboljeg medicinskog kanabisa.
*) Outlook za 2022: Podjelom faze rasta i faze cvatnje u različite prostorije za uzgoj, vrijeme između berbi značajno će se smanjiti. To znači da se 1-2 berbe mogu dodatno nadoknaditi godišnje.

Postanite član CannerGrow-a već danas i počnite iskorištavati prednosti vlastite biljke.Kako kupiti svoje parcele / biljke
Prvo odaberite broj parcela / biljaka koje želite kupiti.
Prinosi usjeva CannerGrow navode kao realne s 45 do 70 grama po biljci, a optimistični sa do 75 grama po biljci.Kao način plaćanja možete odabrati između BitCoin prijenosa, bankovnog depozita ili plaćanja iz računa s računa (ukoliko ima dovoljno)Cijena po mjestu / postrojenju iznosi 2320 EUR plus PDV i naknada. Naknade se ne primjenjuju na plaćanje putem BitCoina ili na plaćanje s računa.Svaki partner koji posjeduje biljke u jednoj od prostorija za uzgoj (ne u tvornicama u pretprodaji) može svoje biljke ponuditi na prodaju na tržištu.
To znači da biljke imaju vrijednost za daljnju prodaju i mogu se prodati drugim zainteresiranim stranama iz zajednice.
Tržište nudi partnerima mogućnost izravne kupnje biljaka - bez čekanja faze prije prodaje.


Pod naslovom "Vaše biljke", svaka je biljka navedena sa sljedećim podacima: Broj dodjele (naljepnica), lokacija, naziv uzgajaonice, datum kupnje i prinos usjeva.
Status uživo u različitim prostorijama za uzgoj dokumentira u stražnjem uredu.Potražnja za biljkama trenutno je tako velika da je CannerGrow u fazi pretprodaje. To znači: mjesta za biljke koje se trenutno prodaju još su u fazi postavljanja i bit će dostupna tek nakon početka uzgoja. Podaci o rastućoj sobi koja se trenutno prodaje nalaze se na "nadzornoj ploči".

Raspodjela žetve
Dodatni troškovi su trenutno 35 EUR po rastu. Dodatni troškovi su plaće, električna energija (ventilacija), stanarina, električna energija (svjetiljke), gnojivo, roba široke potrošnje, blokovi od kamene vune i voda.
Nakon oduzimanja dodatnih troškova, preostali prinos usjeva dijeli se 50/50 između vlasnika bilja i tvrtke.

Koju cijenu možete dobiti za žetvu?
Cannerald je podnio zahtjev za izdavanje GMP licence za cijeli pogon. Ovom licencom tvrtka je ovlaštena za prodaju izravno državnoj i farmaceutskim tvrtkama. Očekuje se da će licenca biti primljena 2022. godine.
Nadalje, švicarske vlasti pregovaraju s Canneraldom o posebnoj dozvoli za uzgoj biljaka THC-a. U namjeri da Švicarska postane manje ovisna o uvozu THC-a.
Trgovine mogu ostvariti i veći profit od cvijeća na CBD-u u području B2C-a (Poslovanje kupcu), ali neće biti moguće prodati 100% -tnu berbu B2C-a.
  • 1,45-1,95 EUR / gram: B2B cijena
  • 1,45-2,35 EUR / gram: Mješovita B2B i B2C cijena
  • 2,40-2,90 EUR / gram: GMP cijena za medicinski CBD
  • 2,60-3,60 EUR / gram: GMP ciljna cijena za medicinski THC *
  • 3,00-5,00 EUR / gram: B2C cijena (simbolična)
  • 4,20 EUR / gram: Kada kupujete proizvod u trgovini Cannerald i plaćate vlastitom žetvom. **

*) Outlook za 2022: CannerGrow planira pretvoriti sve prostorije za uzgajanje iz CBD biljaka u THC biljke. Bit će postavljene čiste sobe tako da bude moguće pakiranje za izravnu dostavu u farmaceutsku industriju. Uvjet za to je GMP licenca koja se očekuje da će se dobiti 2022. godine.

**) Kao vlasnik biljke, proizvode možete kupovati izravno od svojih prinosa. To omogućuje posebnu cijenu za prodajne proizvode do preko 50%! 1 g CBD-a odgovara 4,20 EUR u našoj trgovini.

Kalkulator žetve
CannerGrow - izračun prinosa usjeva za različite parametre

Opći uvjeti (GTC) za prodaju.CannerGrow Plant Purchase - Kupite biljke kanabisa. Cijene, troškovi, dobit i način ulaganja. Kakav povratak? - CannerGrow ima sve potrebne licence i osigurava prostor za vaše biljke. Što košta biljka? Kako ulažete, koja dobit, koliki su troškovi i cijene? Kakav povrat možete postići?


CannerGrow -hrvatski, Croatian - Croatia, Hrvatska, Croatia
Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, english, Finnish, French, Greek, hindi, Croatian, Japanese, Chinese, Hungarian, Dutch, German, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Italian, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
hrvatski - cannabis participation
hrvatski - cannabis business
hrvatski - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :CannerGrow vam isplaćuje 50% dobiti od berbe vaših biljaka kanabisa. Informacije o cijenama, povratima, troškovima i ulaganjima. - Tvrtka je osnovana 2017. godine, a tvrtka je za istraživanje i proizvodnju sa sjedištem u Švicarskoj u području medicinske kanabisa i donosi vašu zaradu. : CannerGrow Plant Purchase - Kupite biljke kanabisa. Cijene, troškovi, dobit i način ulaganja. Kakav povratak? !


hrvatski, Croatian - Croatia, Hrvatska, Croatia
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Italian, Thai, Swedish, Serbian, spanish, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, German, Dutch, Hungarian, Chinese, Japanese, Croatian, hindi, Greek, French, Finnish, english, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian, Kupnja biljaka, prodaja biljaka - otkupne cijene, troškovi, dobit i ulaganje u biljke kanabisa na CannerGrow / Cannerald u ultra modernim zatvorenim objektima u Švicarskoj s vrhunskim povratom.