bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Nutze das POtential deiner Kryptowährungen
Website Tracking

+++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.   


+++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.    +++   Независим филиал на Cannerald. Този уебсайт съдържа рекламно съдържание за офертите на Cannerald / CannerGrow. Моля, прочетете също отказа от отговорност за доходите.   Закупуване на растения

Искате ли да сте част от индустрията на канабис и да притежавате свои собствени физически растения? С CannerGrow Cannerald има перфектното решение за вас.

Cannerald е швейцарска компания за проучване и производство на канабис и е в процес на създаване на допълнителни съоръжения в Швейцария и Европа. CannerGrow е революционна екосистема за продажба на растения канабис. С CannerGrow можете да притежавате собствени физически растения канабис във висококачественото закрито съоръжение на Cannerald и да получавате печалбите от реалния пазар.

Регистрирайте се в CannerGrow и можете да закупите място за вашите растения в раздела "Закупуване на растения". Решете колко парцела / растения искате и ги купете само с няколко кликвания. Оттук нататък оставете експертите да работят, докато седнете и се отпуснете.


След прибирането на реколтата получавате 50% от добива от всяко растение. Колкото повече растения притежавате, толкова повече печалба можете да реализирате.

  • Растенията канабис се берат на всеки 2-3 месеца.*
  • Закупуването на тази услуга е валидно за цял живот.
  • Ще получите безплатно ново растение канабис след всяка реколта.
  • Водещите на пазара изследователски и партньорски компании дават възможност на Cannerald да произвежда висококачествен канабис с 30% по-малко вода и 40% по-малко енергия. Това ноу-хау води до още по-добра възвръщаемост на вашата инвестиция и най-добрия възможен медицински канабис.
*) Outlook за 2024: Чрез разделяне на фазата на растеж и фазата на цъфтеж на различни стаи за отглеждане, времето между реколтите ще бъде значително намалено. Това означава, че 1-2 реколти могат да бъдат допълнително компенсирани годишно.

Станете член на CannerGrow днес и започнете да извличате ползите от собственото си растение.Как да закупите вашите терени / растения
Всеки партньор, който притежава растения в една от стаите за отглеждане (не предпродажбени заводи) може да предложи своите заводи за продажба на пазара.
Това означава, че растенията имат стойност за препродажба и могат да бъдат продадени на други заинтересовани страни от общността.
Пазарът предлага на партньорите възможността да купуват растения директно - без да се налага да чакат предпродажната фаза.


В заглавието "Вашите растения" всяко ваше растение е посочено със следната информация: Номер на разпределение (етикет), местоположение, име на стаята за отглеждане, дата на закупуване и реколта.
Състоянието в различните стаи за отглеждане е документирано в бек офиса от камера на живо.
Добивите от реколтата се дават от CannerGrow като реалистични с 45 до 70 грама на растение и оптимистични с до 75 грама / растение.

Разпределение на реколтата
В момента допълнителните разходи са 35 евро на растеж. Допълнителни разходи са заплати, електричество (вентилация), наем, електричество (лампи), тор, потребителски стоки, блокове от каменна вата и вода.
След приспадане на спомагателните разходи, оставащият добив на реколтата се разделя на 50/50 между собственика на растението и компанията.

Каква цена може да се получи за реколтата?
Cannerald е кандидатствал за GMP лиценз за цялото съоръжение. С този лиценз компанията е оправомощена да продава директно на правителството и фармацевтичните компании.
  • 1.45-1.95 EUR / грам: B2B цена
  • 1.45-2.35 EUR / грам: Смесена B2B и B2C цена
  • 2,40-2,90 EUR / грам: GMP цена за медицински CBD
  • 2.60-3.60 EUR / грам: Целева GMP за медицински THC *
  • 3.00-5.00 EUR / грам: B2C цена (символична)

*) Outlook за 2024: CannerGrow планира да превърне всички стаи за отглеждане от CBD растения в THC растения. Ще бъдат създадени чисти стаи, така че опаковките за директна доставка до фармацевтичната индустрия да са възможни.


Калкулатор на реколтата
CannerGrow - изчисляване на добивите за различни параметриНезависим партньор на Cannerald

Страница за регистрация
https://cannergrow.com/r/ARKMUZ
Страница на магазин
https://cannergrow.com/r/4NYS4Z
Целева страница
https://cannergrow.com/r/26CADH

Контакт

Dipl. Ing. Bernd Reinders
Postfach 2037
46373 Bocholt
Germany
Телефон: +49 15782248200
Mail:
[email protected]
Интернет:
https://www.my-cannabis-invest.com
Skype: marion.reinders2