bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow Plant Purchase - Vásároljon kannabisz növényeket. Az árak, a költségek, a nyereség és a befektetés módja. Milyen hozamot? Invest in Cannabis - Miután eladta a kannabisz növényének termését a pályán, a betakarítás nyereségének 50% -át keresni fogja, és új növényt kap az életre.


vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán,
Fantasztikus hozam a milliárd dolláros kannabisz-piacra történő befektetéssel. Vegyen részt ebben a zseniális ökoszisztémában úgy, hogy megvásárolja saját növényét Svájcban. Az orvosi kannabisz jövőbeli óriási piaci volumene. Információ a költségekről, árakról és nyereségről.: A Cannerald üzleti modellje nagyon egyszerű: vesz egy kannabisznövényt / helyet egy növénynek. A többit a társaság végzi. A kannabiszvirág eladása után a nyereség 50% -át kapják meg. CBD, THC, Grow Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Magyarország,
Főoldal - CannerGrow Plant Purchase - Vásároljon kannabisz növényeket. Az árak, a költségek, a nyereség és a befektetés módja. Milyen hozamot? Cannerald nyitóoldal - CannerGrow Plant Purchase - Vásároljon kannabisz növényeket. Az árak, a költségek, a nyereség és a befektetés módja. Milyen hozamot?
Website Tracking

+++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.   


+++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.   Növényvásárlás

Szeretne részt venni a kannabisziparban és birtokolni a saját fizikai növényeit? A CannerGrow segítségével a Cannerald a tökéletes megoldás az Ön számára.

A Cannerald svájci székhelyű kannabiszkutató és -termelő vállalat, és további létesítményeket épít fel Svájcban és Európában. A CannerGrow forradalmi ökoszisztéma a kannabisznövények értékesítéséhez. A CannerGrow segítségével saját fizikai kannabisznövényeket bocsáthat a Cannerald magas színvonalú beltéri létesítményében, és kifizetheti a tényleges piac nyereségét.

Regisztráljon a CannerGrow oldalon, és a "Növényvásárlás" részben vásárolhat helyet növényeinek. Döntse el, hogy hány helyet / növényt szeretne, és vásároljon néhány kattintással. Mostantól hagyja, hogy a szakértők dolgozzanak, miközben hátradőlnek és pihennek.

A betakarítás után az egyes növények hozamának 50% -át kapják. Minél több növény van, annál több profitot lehet elérni.

  • A kannabisznövényeket 2-3 havonta betakarítják.*
  • A szolgáltatás megvásárlása az életre érvényes.
  • Minden betakarítás után ingyen kap egy új kannabisznövényt.
  • A piacvezető kutató- és partnervállalatok lehetővé teszik a Cannerald számára, hogy 30% -kal kevesebb víz és 40% -kal kevesebb energiával készítsen kiváló minőségű kannabist. Ez a know-how a befektetés még jobb megtérüléséhez és a lehető legjobb orvosi kannabiszhoz vezet.
*) 2022-es kilátás: A növekedési fázis és a virágzási fázis különböző termőhelyiségekre osztásával jelentősen csökken a betakarítás közötti idő. Ez azt jelenti, hogy évente 1-2 betakarítást lehet pótolni.

Legyen ma CannerGrow tagja, és kezdje el kihasználni saját növényének előnyeit.Hogyan lehet megvásárolni helyét / növényét?
Először válassza ki a megvásárolni kívánt helyek / növények számát.
A terméshozamot a CannerGrow reálisnak ítéli meg, ha növényenként 45–70 gramm, optimista pedig 75 gramm / növény.Fizetési módként választhat a BitCoin átutalás, a banki befizetés vagy a számla jóváírásból történő fizetés között (ha van elég)Az ár / hely / növény 2320 EUR, plusz ÁFA és illeték. A díjak nem vonatkoznak a BitCoin-en keresztül történő fizetésekre vagy a számlaegyenlegből történő kifizetésekre.Minden partner, akinek növényei vannak az egyik termelőhelyiségben (nem előzetes üzemek), felajánlhatja növényeit a piacon.
Ez azt jelenti, hogy az üzemek viszonteladási értékkel rendelkeznek, és eladhatók a közösség más érdekeltjeinek.
A piac felajánlja a partnereknek a növények közvetlen megvásárlásának lehetőségét - anélkül, hogy megvárnák az eladás előtti fázist.


Az "A növényed" címsor alatt minden növényét felsorolja a következő információkkal: Elosztási szám (címke), hely, a termesztési hely neve, a vásárlás dátuma és a terméshozam.
A különféle termesztett helyiségek állapotát a hátsó irodában egy élő kamera dokumentálja.A növények iránti kereslet jelenleg olyan nagy, hogy a CannerGrow az értékesítés előtti szakaszban van. Ez azt jelenti: a jelenleg értékesített növények helyszíne még mindig felállítási szakaszban van, és csak a termesztés megkezdése után lesz elérhető. A jelenleg értékesíthető termesztési szobáról a "Műszerfal" oldalon talál információkat.

A termés megoszlása
A többletköltségek jelenleg 35 EUR / növekedés. További költségek a fizetések, a villamos energia (szellőzés), a bérleti díj, az elektromos áram (lámpák), műtrágya, fogyasztási cikkek, kőzetgyapot blokkok és víz.
A járulékos költségek levonása után a fennmaradó terméshozamot 50/50-re osztják a növénytulajdonos és a vállalat között.

Milyen árat lehet beszerezni a betakarításra?
Cannerald a teljes létesítményre GMP-engedélyt kért. Ezzel az engedéllyel a vállalat felhatalmazást kap arra, hogy közvetlenül eladja a kormánynak és a gyógyszergyártóknak. Az engedély várhatóan 2022-ban megérkezik.
Ezenkívül a svájci hatóságok tárgyalnak a Cannerald-nal a THC-növények termesztésére vonatkozó külön engedélyről. Annak szándéka, hogy Svájc kevésbé függjön a THC-importtól.
Az üzletek nagyobb nyereséget is elérhetnek a CBD-virágok számára a B2C területén (Business to Customer), de a 100% betakarítású B2C nem lesz lehetséges.
  • 1,45-1,95 EUR / gramm: B2B ár
  • 1,45-2,35 EUR / gramm: Vegyes B2B és B2C ár
  • 2,40–2,90 EUR / gramm: GMP ár az orvosi CBD számára
  • 2,60-3,60 EUR / gramm: GMP célár orvosi THC-hez *
  • 3,00-5,00 EUR / gramm: B2C ár (szimbolikus)
  • 4,20 EUR / gramm: Ha terméket vásárol a Cannerald üzletben, és saját termésével fizet. **

*) 2022-es kilátás: CannerGrow azt tervezi, hogy a CBD-növényekből az összes termet átalakítja THC-növényekké. Tiszta helyiségeket alakítanak ki annak érdekében, hogy lehetővé váljon a gyógyszeriparba történő közvetlen kiszállítás. Ennek követelménye a GMP engedély, amelyet várhatóan 2022-ben adnak meg.

**) Növénytulajdonosként közvetlenül a terméshozamából vásárolhat termékeket. Ez akár 50% feletti akciós árat tesz lehetővé a bolti termékeknél! 1 g CBD 4,20 EUR-nak felel meg üzletünkben.

Betakarítási számológép
CannerGrow - a különböző paraméterek terméshozamának kiszámítása

Általános értékesítési feltételek (GTC).CannerGrow Plant Purchase - Vásároljon kannabisz növényeket. Az árak, a költségek, a nyereség és a befektetés módja. Milyen hozamot? - A CannerGrow rendelkezik az összes szükséges licenccel, és helyet biztosít a növényeinek. Mennyibe kerül egy üzem? Hogyan fektet be, milyen profit, milyen költségek és árak vannak? Milyen megtérülést érhet el?


CannerGrow -magyar, Hungarian - Hungary, Magyarországon, Hungary
Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
magyar - cannabis participation
magyar - cannabis business
magyar - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :A CannerGrow kifizeti a kannabisz növények betakarításából származó nyereség 50% -át. Információk az árakról, a megtérülésről, a költségekről és a beruházásokról. - A céget 2017-ben alapították, és egy svájci központú kutatási és gyártási vállalat az orvosi kannabisz területén, és profitot termel. : CannerGrow Plant Purchase - Vásároljon kannabisz növényeket. Az árak, a költségek, a nyereség és a befektetés módja. Milyen hozamot? !


magyar, Hungarian - Hungary, Magyarországon, Hungary
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian, Növények vásárlása, növények eladása - árak, költségek, haszon vásárlása és kannabisznövényekbe történő befektetés a CannerGrow / Cannerald-nál Svájc ultramodern beltéri létesítményeiben, magas megtérüléssel.