bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Nutze das POtential deiner Kryptowährungen
Website Tracking

+++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.   


+++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.    +++   Neodvisna podružnica Cannerald. To spletno mesto vsebuje oglaševalsko vsebino za ponudbe Cannerald / CannerGrow. Preberite tudi izjavo o zavrnitvi dohodka.   Nakup obrata

Ali želite biti del industrije konoplje in imeti lastne fizične rastline? S CannerGrow ima Cannerald popolno rešitev za vas.

Cannerald je švicarsko podjetje za raziskovanje in proizvodnjo konoplje, ki je v postopku vzpostavljanja dodatnih obratov v Švici in Evropi. CannerGrow je revolucionarni ekosistem za prodajo rastlin konoplje. S CannerGrow lahko lastite lastne fizične rastline konoplje v visokokakovostnem notranjem objektu Cannerald in pridobite dobiček iz dejanskega trga.

Registrirajte se na CannerGrow in v razdelku "Nakup rastlin" lahko kupite prostor za svoje rastline. Odločite, koliko zemljišč / rastlin želite, in jih kupite s samo nekaj kliki. Odslej naj strokovnjaki delajo, ko sediš in se sprostiš.


Po obiranju dobite 50% pridelka iz vsake rastline. Več rastlin, ki jih imate v lasti, več zaslužite.

  • Rastline konoplje nabirajo vsakih 2-3 mesece.*
  • Nakup te storitve velja doživljenjsko.
  • Po vsaki letini boste dobili novo rastlino konoplje brezplačno.
  • Tržno vodilna raziskovalna in partnerska podjetja omogočajo Canneraldu, da proizvaja visoko kakovostno konopljo s 30% manj vode in 40% manj energije. To znanje privede do še boljšega donosa vaše naložbe in najboljše možne medicinske konoplje.
*) Outlook za leto 2024: Z delitvijo faze rasti in faze cvetenja v različne rastne prostore se bo obdobje med letinami bistveno skrajšalo. To pomeni, da lahko letno dodatno nadomestimo 1-2 letine.

Postanite član CannerGrow danes in začnite izkoristiti prednosti lastne rastline.Kako kupiti svoje parcele / rastline
Vsak partner, ki je lastnik rastlin v enem od rastlinskih prostorov (ne v predprodajnih obratih), lahko svoje rastline ponudi na prodaj na trgu.
To pomeni, da imajo rastline nadaljnjo vrednost in jih je mogoče prodati drugim zainteresiranim stranem iz skupnosti.
Tržnica ponuja partnerjem možnost neposrednega nakupa rastlin - ne da bi morali čakati na fazo pred prodajo.


Pod naslovom "Vaše rastline" je navedena vsaka rastlina z naslednjimi informacijami: Dodelitvena številka (nalepka), lokacija, ime rastlinske rastline, datum nakupa in pridelek.
Stanje v različnih sobah za rast raste v zaledni pisarni z živo kamero.
CannerGrow navaja pridelke kot realistične s 45 do 70 grami na rastlino in optimistične z do 75 grami / rastlino.

Razdelitev letine
Dodatni stroški so trenutno 35 EUR na rast. Dodatni stroški so plače, elektrika (prezračevanje), najemnina, elektrika (svetilke), gnojila, izdelki široke porabe, zidaki iz kamene volne in voda.
Po odštevanju dodatnih stroškov se preostali pridelek razdeli 50/50 med lastnika rastline in družbo.

Kakšno ceno lahko dobite za letino?
Cannerald je zaprosil za dovoljenje GMP za celoten objekt. S to licenco je družba pooblaščena za neposredno prodajo vladi in farmacevtskim družbam.
  • 1,45-1,95 EUR / gram: cena B2B
  • 1,45-2,35 EUR / gram: Mešana cena B2B in B2C
  • 2,40-2,90 EUR / gram: GMP cena za medicinski CBD
  • 2,60-3,60 EUR / gram: ciljna cena GMP za medicinski THC *
  • 3,00-5,00 EUR / gram: cena B2C (simbolična)

*) Outlook za leto 2024: CannerGrow načrtuje predelavo vseh rastlinskih prostorov iz rastlin CBD v rastline THC. Postavljene bodo čiste sobe, tako da bo možna embalaža za neposredno dostavo v farmacevtsko industrijo.


Kalkulator žetve
CannerGrow - izračun pridelkov za različne parametre