bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow Plant Purchase - Koop cannabisplanten. De prijzen, de kosten, de winst en hoe te investeren. Welk rendement? Invest in Cannabis - Nadat je de oogst van je wietplant op je veld hebt verkocht, verdien je 50% van de opbrengst van de oogst en ontvang je een nieuwe plant voor het leven.


Zweedse, Wit-Russische, Vietnamees, Turks, Tsjechisch, Thai, Spaans, Slowaaks, Sloveens, Servisch, Russisch, Roemeense, Portugees, Pools, Oekraïens, Noors, Nederlands, Kroatisch, Japanse, Italiaans, Hongaars, Hindi, Grieks, Frans, Fins, Engels, Duits, Deens, Chinees, Bulgarian, Bosnisch, Albanees,
Fantastisch rendement door te investeren in de cannabismarkt van een miljard dollar. Neem deel aan dit ingenieuze ecosysteem door uw eigen plant in Zwitserland te kopen. Toekomstig gigantisch marktvolume voor medicinale cannabis. Informatie over kosten, prijzen en winst.: Het businessmodel van Cannerald is heel eenvoudig: koop een wietplant / een plek voor een plant. Het bedrijf doet de rest. Nadat de cannabisbloemen zijn verkocht, wordt 50% van de winst ontvangen. CBD, THC, Grow Holland, Nederland, Holland, Netherlands
Nederlands, Dutch - Suriname, Nederlandse Antillen, Nederland,
Thuis - CannerGrow Plant Purchase - Koop cannabisplanten. De prijzen, de kosten, de winst en hoe te investeren. Welk rendement? Cannerald-bestemmingspagina - CannerGrow Plant Purchase - Koop cannabisplanten. De prijzen, de kosten, de winst en hoe te investeren. Welk rendement?
Website Tracking

+++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.   


+++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.   Aankoop van planten

Wil je deel uitmaken van de cannabisindustrie en je eigen fysieke planten bezitten? Met CannerGrow heeft Cannerald de perfecte oplossing voor u.

Cannerald is een in Zwitserland gevestigd onderzoek- en productiebedrijf voor cannabis en is bezig met het opzetten van extra faciliteiten in Zwitserland en Europa. CannerGrow is een revolutionair ecosysteem voor de verkoop van cannabisplanten. Met CannerGrow kun je je eigen fysieke cannabisplanten bezitten in de hoogwaardige indoorfaciliteit van Cannerald en de winst van de daadwerkelijke markt uitbetaald krijgen.

Registreer u bij CannerGrow en u kunt een plaats voor uw planten kopen in de sectie "Plantenaankoop". Bepaal hoeveel plaatsen / planten u wilt en koop ze met slechts een paar klikken. Laat de experts voortaan werken terwijl u achterover leunt en ontspant.

Na het oogsten ontvang je 50% van de opbrengst van elke plant. Hoe meer planten je bezit, hoe meer winst je kunt maken.

  • De wietplanten worden elke 2-3 maanden geoogst.*
  • De aankoop van deze service is levenslang geldig.
  • Na elke oogst ontvang je gratis een nieuwe wietplant.
  • Marktleidend onderzoek en partnerbedrijven stellen Cannerald in staat om cannabis van hoge kwaliteit te produceren met 30% minder water en 40% minder energie. Deze knowhow leidt tot een nog beter rendement op uw investering en de best mogelijke medicinale cannabis.
*) Vooruitzichten voor 2022: Door de groeifase en de bloeifase in verschillende kweekruimtes te verdelen, wordt de tijd tussen oogsten aanzienlijk verkort. Dit betekent dat er 1-2 oogsten per jaar extra betaald kunnen worden.

Word vandaag nog CannerGrow-lid en pluk de vruchten van uw eigen plant.Hoe u uw staanplaatsen / planten kunt kopen
Selecteer eerst het aantal standplaatsen / planten dat u wilt kopen.
De gewasopbrengsten worden door CannerGrow genoemd als realistisch met 45 tot 70 gram per plant en optimistisch met maximaal 75 gram / plant.Als betalingsmethode kunt u kiezen tussen BitCoin-overschrijving, bankstorting of betaling van het rekeningkrediet (als er genoeg is)De prijs per plaats / plant is 2320 EUR plus BTW en fee. De kosten zijn niet van toepassing op betalingen via BitCoin of betalingen uit het rekeningsaldo.Elke partner die planten heeft in een van de kweekruimtes (geen voorverkoopplanten) kan zijn planten te koop aanbieden op de markt.
Dit betekent dat de planten een restwaarde hebben en verkocht kunnen worden aan andere geïnteresseerde partijen uit de gemeenschap.
De marktplaats biedt partners de mogelijkheid om direct planten te kopen - zonder te hoeven wachten op de voorverkoopfase.


Onder het kopje "Uw planten" wordt elk van uw planten vermeld met de volgende informatie: Toewijzingsnummer (label), locatie, naam van de kweekruimte, aankoopdatum en oogstopbrengst.
De status in de verschillende kweekkamers wordt in de backoffice gedocumenteerd door een live cam.De vraag naar planten is momenteel zo groot dat CannerGrow in een voorverkoopfase zit. Dat wil zeggen: de plaatsen voor planten die op dit moment worden verkocht, bevinden zich nog in de opzetfase en zullen pas beschikbaar zijn na de start van de teelt. Informatie over de kweekruimte die momenteel te koop is, vindt u op het "Dashboard".

Verdeling van de oogst
De bijkomende kosten bedragen momenteel 35 EUR per kweek. Bijkomende kosten zijn salarissen, elektriciteit (ventilatie), huur, elektriciteit (lampen), kunstmest, consumptiegoederen, steenwolblokken en water.
Na aftrek van de bijkomende kosten wordt de resterende gewasopbrengst 50/50 verdeeld tussen de planteneigenaar en het bedrijf.

Welke prijs kan worden verkregen voor de oogst?
Cannerald heeft voor de hele faciliteit een GMP-licentie aangevraagd. Met deze licentie is het bedrijf bevoegd om rechtstreeks aan de overheid en farmaceutische bedrijven te verkopen. De licentie zal naar verwachting in 2022 worden ontvangen.
Bovendien onderhandelen de Zwitserse autoriteiten met Cannerald over een speciale vergunning voor het kweken van THC-planten. Met de bedoeling Zwitserland minder afhankelijk te maken van THC-invoer.
De winkels kunnen ook hogere winsten behalen voor CBD-bloemen in het B2C-gebied (Business to Customer), maar het zal niet mogelijk zijn om 100% oogst B2C te verkopen.
  • 1,45-1,95 EUR / gram: B2B-prijs
  • 1,45-2,35 EUR / gram: gemengde B2B- en B2C-prijs
  • 2,40-2,90 EUR / gram: GMP-prijs voor medische CBD
  • 2,60-3,60 EUR / gram: GMP-richtprijs voor medische THC *
  • 3.00-5.00 EUR / gram: B2C-prijs (symbolisch)
  • 4,20 EUR / gram: Bij aankoop van een product in de Cannerald-winkel en betaling met je eigen oogst. **

*) Vooruitzichten voor 2022: CannerGrow is van plan om alle kweekruimtes om te bouwen van CBD-planten naar THC-planten. Er worden cleanrooms ingericht zodat verpakkingen voor directe levering aan de farmaceutische industrie mogelijk zijn. Voorwaarde hiervoor is de GMP-vergunning, die naar verwachting in 2022 wordt verleend.

**) Als planteneigenaar kunt u producten rechtstreeks van uw gewasopbrengsten kopen. Hierdoor is een speciale prijs voor winkelproducten tot meer dan 50% mogelijk! 1 g CBD komt overeen met 4,20 EUR in onze winkel.

Oogst rekenmachine
CannerGrow - berekening van gewasopbrengsten voor verschillende parameters

Algemene verkoopvoorwaarden (AV).CannerGrow Plant Purchase - Koop cannabisplanten. De prijzen, de kosten, de winst en hoe te investeren. Welk rendement? - CannerGrow beschikt over alle benodigde licenties en biedt de ruimte voor uw planten. Wat kost een plant? Hoe investeert u, welke winst, wat zijn de kosten en prijzen? Welk rendement kunt u behalen?


CannerGrow -Nederlands, Dutch - Suriname, Netherlands Antilles, Netherlands, Holland, Nederland, Holland, Netherlands
Albanian, Bosnian, Bulgarian, Chinese, danish, German, english, Finnish, French, Greek, hindi, Hungarian, Italian, Japanese, Croatian, Dutch, Norwegian, Ukrainian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovenian, Slovak, spanish, Thai, Czech, Turkish, Vietnamese, belarusian, Swedish,
nederlands - cannabis participation
nederlands - cannabis business
nederlands - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :CannerGrow betaalt je 50% van de winst uit de oogst van je wietplanten. Informatie over prijzen, opbrengsten, kosten en investeringen. - Het bedrijf is opgericht in 2017 en is een in Zwitserland gevestigd onderzoeks- en productiebedrijf op het gebied van medicinale cannabis en maakt uw winst. : CannerGrow Plant Purchase - Koop cannabisplanten. De prijzen, de kosten, de winst en hoe te investeren. Welk rendement? !


Nederlands, Dutch - Netherlands, Netherlands Antilles, Suriname, Holland, Nederland, Holland, Netherlands
/ Swedish, belarusian, Vietnamese, Turkish, Czech, Thai, spanish, Slovak, Slovenian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Ukrainian, Norwegian, Dutch, Croatian, Japanese, Italian, Hungarian, hindi, Greek, French, Finnish, english, German, danish, Chinese, Bulgarian, Bosnian, Albanian, Planten kopen, planten verkopen - prijzen, kosten, winst kopen en investeren in cannabisplanten bij CannerGrow / Cannerald in de ultramoderne binnenfaciliteiten in Zwitserland met een toprendement.