bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Nutze das POtential deiner Kryptowährungen
Website Tracking

+++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.   


+++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.    +++   Onafhankelijk filiaal van Cannerald. Deze website bevat advertentie-inhoud voor de aanbiedingen van Cannerald / CannerGrow. Lees ook de inkomensverklaring.   Aankoop van planten

Wil je deel uitmaken van de cannabisindustrie en je eigen fysieke planten bezitten? Met CannerGrow heeft Cannerald de perfecte oplossing voor u.

Cannerald is een in Zwitserland gevestigd onderzoek- en productiebedrijf voor cannabis en is bezig met het opzetten van extra faciliteiten in Zwitserland en Europa. CannerGrow is een revolutionair ecosysteem voor de verkoop van cannabisplanten. Met CannerGrow kun je je eigen fysieke cannabisplanten bezitten in de hoogwaardige indoorfaciliteit van Cannerald en de winst van de daadwerkelijke markt uitbetaald krijgen.

Registreer u bij CannerGrow en u kunt een plaats voor uw planten kopen in de sectie "Plantenaankoop". Bepaal hoeveel plaatsen / planten u wilt en koop ze met slechts een paar klikken. Laat de experts voortaan werken terwijl u achterover leunt en ontspant.


Na het oogsten ontvang je 50% van de opbrengst van elke plant. Hoe meer planten je bezit, hoe meer winst je kunt maken.

  • De wietplanten worden elke 2-3 maanden geoogst.*
  • De aankoop van deze service is levenslang geldig.
  • Na elke oogst ontvang je gratis een nieuwe wietplant.
  • Marktleidend onderzoek en partnerbedrijven stellen Cannerald in staat om cannabis van hoge kwaliteit te produceren met 30% minder water en 40% minder energie. Deze knowhow leidt tot een nog beter rendement op uw investering en de best mogelijke medicinale cannabis.
*) Vooruitzichten voor 2024: Door de groeifase en de bloeifase in verschillende kweekruimtes te verdelen, wordt de tijd tussen oogsten aanzienlijk verkort. Dit betekent dat er 1-2 oogsten per jaar extra betaald kunnen worden.

Word vandaag nog CannerGrow-lid en pluk de vruchten van uw eigen plant.Hoe u uw staanplaatsen / planten kunt kopen
Elke partner die planten heeft in een van de kweekruimtes (geen voorverkoopplanten) kan zijn planten te koop aanbieden op de markt.
Dit betekent dat de planten een restwaarde hebben en verkocht kunnen worden aan andere geïnteresseerde partijen uit de gemeenschap.
De marktplaats biedt partners de mogelijkheid om direct planten te kopen - zonder te hoeven wachten op de voorverkoopfase.


Onder het kopje "Uw planten" wordt elk van uw planten vermeld met de volgende informatie: Toewijzingsnummer (label), locatie, naam van de kweekruimte, aankoopdatum en oogstopbrengst.
De status in de verschillende kweekkamers wordt in de backoffice gedocumenteerd door een live cam.
De gewasopbrengsten worden door CannerGrow genoemd als realistisch met 45 tot 70 gram per plant en optimistisch met maximaal 75 gram / plant.

Verdeling van de oogst
De bijkomende kosten bedragen momenteel 35 EUR per kweek. Bijkomende kosten zijn salarissen, elektriciteit (ventilatie), huur, elektriciteit (lampen), kunstmest, consumptiegoederen, steenwolblokken en water.
Na aftrek van de bijkomende kosten wordt de resterende gewasopbrengst 50/50 verdeeld tussen de planteneigenaar en het bedrijf.

Welke prijs kan worden verkregen voor de oogst?
Cannerald heeft voor de hele faciliteit een GMP-licentie aangevraagd. Met deze licentie is het bedrijf bevoegd om rechtstreeks aan de overheid en farmaceutische bedrijven te verkopen.
  • 1,45-1,95 EUR / gram: B2B-prijs
  • 1,45-2,35 EUR / gram: gemengde B2B- en B2C-prijs
  • 2,40-2,90 EUR / gram: GMP-prijs voor medische CBD
  • 2,60-3,60 EUR / gram: GMP-richtprijs voor medische THC *
  • 3.00-5.00 EUR / gram: B2C-prijs (symbolisch)

*) Vooruitzichten voor 2024: CannerGrow is van plan om alle kweekruimtes om te bouwen van CBD-planten naar THC-planten. Er worden cleanrooms ingericht zodat verpakkingen voor directe levering aan de farmaceutische industrie mogelijk zijn.


Oogst rekenmachine
CannerGrow - berekening van gewasopbrengsten voor verschillende parameters