bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Nutze das POtential deiner Kryptowährungen
Website Tracking

+++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.   


+++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.    +++   A Cannerald független leányvállalata. Ez a weboldal a Cannerald / CannerGrow ajánlatainak reklámtartalmát tartalmazza. Kérjük, olvassa el a bevételi nyilatkozatot is.   Piactér

Itt vásárolhat növényeket más partnerektől, vagy eladhatja saját növényeit

Minden partner, akinek növényei vannak az egyik termelőhelyiségben (nem előzetes üzemek), felajánlhatja növényeit a piacon. Ez azt jelenti, hogy az üzemek viszonteladási értékkel rendelkeznek, és eladhatók a közösség más érdekeltjeinek.
A piac felajánlja a partnereknek a növények közvetlen megvásárlásának lehetőségét - anélkül, hogy megvárnák az eladás előtti fázist.

Hogyan működik a vásárlás?
Miután vásárolt egy növényt a piacon, el kell küldenie a pénzt közvetlenül az eladónak. Nem fizethet a CannerGrow fiókegyenlegével. Miután az üzem tulajdonosa megkapta a pénzt, vissza kell igazolnia a befizetés kézhezvételét. A CannerGrow nem biztosíthatja, hogy a pénzt közvetítőként biztosítsa. Csalás esetén azonban a CannerGrow zárolja az üzemet, és megpróbálja megoldani az esetet.

Milyen feltételek vonatkoznak egy üzem értékesítésére?
  • Minden eladó maga határozhatja meg az eladási árat.
  • A vétel / eladás vevő és eladó között zajlik (magánértékesítés).
  • A felsõ vonalon nincs közvetlen jutalék, mivel az üzemekért már eladási jutalékot fizettek, és ez privát eladás.
  • A jövőbeni betakarítási jutalékokat az új tulajdonos felsővonalára fizetik ki.
  • Amikor valaki forgalomba hozza üzemét (növényeit), a termést nem osztják szét az aktuális növekedési ciklusban.
  • Az eladási ár fizethető BitCoin-ban vagy banki átutalással. Az eladó eldönti, hogy elfogadja-e a két fizetési lehetőség közül csak egyet, vagy mindkettőt. Ez könnyen látható a piacon.
  • Az eladókat és a vásárlókat a 2. szintű banki tranzakcióknál (nem a Bitcoin tranzakcióknál) kell ellenőrizni.
  • Egyszerre legfeljebb 1 növényt használhat.


Mikor kezdődik a piacon vásárolt üzem növekedési ciklusa?
Ennek a növénynek a jelenlegi folyamatos növekedése leáll. Az első növekedés a jelenlegi növekedési ciklus után kezdődik. Ez a jelenlegi növekedési állapottól függ, és 1-3 hónapot vehet igénybe.


Vannak rejtett díjak egy kereskedésért?
Sem a vevőnek, sem az eladónak nincsenek rejtett díjai. Az egyetlen dolog, hogy a jelenlegi növekedés törlődik, és meg kell várnia a következő növekedés kezdetét abban a helyiségben, ahol a megvásárolt üzem található.

Rejtett bizalmi besorolással:
Van egy rejtett bizalmi pontszám, amely csökken, ha nem fizet a megvásárolt üzemért, vagy ha a pénz beérkezése után nem igazolja az eladott üzemet. Az alacsony bizalmi pontszám piaci korlátozásokhoz vezethet.