bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Nutze das POtential deiner Kryptowährungen
Website Tracking

+++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.   


+++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.    +++   Независна подружница Cannerald. Ова веб страница садржи рекламни садржај за понуде Cannerald / CannerGrow. Прочитајте и изјаву о одрицању одговорности.   Маркетплаце

Овде можете купити биљке од других партнера или продати сопствене биљке

Сваки партнер који поседује биљке у једној од просторија за узгајање (не у погонима у претпродаји) може своје биљке понудити на продају на тржишту. То значи да биљке имају вредност препродаје и могу се продати другим заинтересованим странама из заједнице.
Тржиште нуди партнерима могућност директне куповине биљака - без потребе за чекањем фазе пред продаје.

Како куповина функционише?
Након куповине биљке на тржишту, новац морате послати директно продавцу. Не можете да платите путем стања на вашем CannerGrow рачуну. Након што власник погона прими новац, мора потврдити пријем уплате. CannerGrow не сме да обезбеди новац као посредник. Међутим, у случају преваре, CannerGrow ће закључати погон и покушати да реши случај.

Који су услови за продају биљке?
  • Сваки продавац може сам да одреди продајну цену.
  • Куповина / продаја се одвија између купца и продавца (приватна продаја).
  • Не постоје директне провизије за горњу линију, јер је провизија за биљке већ плаћена и то је приватна продаја.
  • Провизије за будућу жетву плаћаће се према почетном нивоу новог власника.
  • Када неко стави своје биљке на тржиште, жетва се неће расподелити за тренутни циклус раста у коме се налази.
  • Продајна цена се може платити у БитЦоин-у или путем банковног трансфера. Продавац одлучује да ли ће прихватити само једну од две опције плаћања или обе. То је лако видети на тржишту.
  • И продавци и купци морају бити верификовани на нивоу 2 за банкарске трансакције (не за Битцоин трансакције).
  • Можете истовремено да користите највише 1 биљку.


Када започиње циклус раста биљке купљене на тржишту?
Тренутни раст који је у току зауставиће се за ову биљку. Први раст започиње након тренутног циклуса раста. Ово зависи од тренутног статуса раста и може потрајати између 1 и 3 месеца.


Постоје ли скривене накнаде за трговину?
Не постоје скривене накнаде ни за купца ни за продавца. Једино што ће тренутни раст бити отказан и мораћете да сачекате следећи почетак раста у соби у којој се налази ваша купљена биљка.

Путем скривене оцене поверења:
Постоји скривени резултат поверења који пада ако не платите биљку коју сте купили или ако верификацију продате не успете након што примите новац. Ниска оцена поверења може довести до тржишних ограничења.

Независни партнер компаније Cannerald

Страница за регистрацију
https://cannergrow.com/r/ARKMUZ
Страница продавнице
https://cannergrow.com/r/4NYS4Z
Почетне странице
https://cannergrow.com/r/26CADH

Контакт

Dipl. Ing. Bernd Reinders
Postfach 2037
46373 Bocholt
Germany
Телефон: +49 15782248200
Е-маил
[email protected]
Интернет:
https://www.my-cannabis-invest.com
Скипе: marion.reinders2