bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
CannerGrow Kauppapaikka / kauppapaikka. Täältä voit ostaa kasveja muilta kumppaneilta tai myydä omia kasveja uudelleen Invest in Cannabis - Tämä tarkoittaa, että laitoksilla on jälleenmyyntiarvo milloin tahansa ja ne voidaan myydä muille yhteisön kiinnostuneille osapuolille milloin tahansa.


vietnam, venäläinen, Valko-Venäjän, unkari, ukrainalainen, turkki, Tšekin, thaimaalainen, tanska, suomalainen, Slovenian, Slovakian, serbialainen, saksa, ruotsi, romanialainen, ranskalainen, puola, portugali, Norja, kroatialainen, kreikkalainen, kiinalainen, japanilainen, italialainen, hollantilainen, hindi, espanjalainen, englanti, bulgarialainen, Bosnian, albanialainen,
Tällä tavoin on mahdollista myydä ja myydä omia kasvejasi muille kiinnostuneille osapuolille tällä kauppakeskuksella.: Toinen vaihtoehto on ostaa kasveja muilta kumppaneilta - sekä myynti että ostaminen ovat mahdollisia CBD, THC, Grow Suomi, Finland
suomalainen, Finnish - Suomi,
Koti - CannerGrow Kauppapaikka / kauppapaikka. Täältä voit ostaa kasveja muilta kumppaneilta tai myydä omia kasveja uudelleen Cannerald aloitussivu - CannerGrow Kauppapaikka / kauppapaikka. Täältä voit ostaa kasveja muilta kumppaneilta tai myydä omia kasveja uudelleen
Nahrungsergaenzung kaufen

Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter bestellen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter Direktvertrieb

Hundefutter Direktvertrieb

Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Kaufen

Website Tracking

+++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.   


+++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.    +++   Cannerald:n itsenäinen tytäryhtiö. Tämä verkkosivusto sisältää mainossisältöä Cannerald / CannerGrow-tarjouksille. Lue myös tulovastuulauseke.   Kauppapaikka

Täältä voit ostaa kasveja muilta kumppaneilta tai myydä omia kasveja

Jokainen kumppani, joka omistaa kasveja yhdessä kasvatushuoneista (ei ennakkomyyntikasveja), voi tarjota kasvejaan myyntiin markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että kasveilla on jälleenmyyntiarvo ja ne voidaan myydä muille yhteisön kiinnostuneille osapuolille.
Markkinapaikka tarjoaa kumppaneille mahdollisuuden ostaa kasveja suoraan - ilman, että heidän on odotettava ennen myyntiä.

Kaikki markkinoilla luetellut kasvit tulevat jo toiminnassa olevista kasvihuoneista.

Kuinka osto toimii?
Kun olet ostanut tehtaan markkinoilta, sinun on lähetettävä rahat suoraan myyjälle. Et voi maksaa CannerGrow-tilisi saldolla. Kun laitoksen omistaja on saanut rahat, hänen on vahvistettava maksun vastaanottaminen. CannerGrow ei saa suojata rahaa välittäjänä. Petosten sattuessa CannerGrow lukitsee laitoksen ja yrittää ratkaista asian.

Mitkä ovat kasvin myynnin ehdot?
 • Vain 3 tähden kasveja voidaan myydä tai ostaa.
 • Kasvien on oltava suorittaneet vähintään 3 kasvusykliä.
 • Jokainen myyjä voi itse määrittää myyntihinnan.
 • Osto / myynti tapahtuu ostajan ja myyjän välillä (yksityinen myynti).
 • Yläjohdosta ei ole suoria palkkioita, koska kasveista on jo maksettu myyntipalkkioita ja se on yksityinen myynti.
 • Tulevat sadonkorjuupalkkiot maksetaan uuden omistajan ylälinjalle.
 • Kun joku tuo tuotantolaitoksensa markkinoille, satoa ei jaeta nykyiselle kasvusyklille.
 • Myyntihinta voidaan maksaa BitCoinissa tai pankkisiirrolla. Myyjä päättää hyväksyykö vain yhden kahdesta maksutavasta vai molemmat. Tämä on helppo nähdä markkinoilla.
 • Sekä myyjät että ostajat on vahvistettava pankkitapahtumien tasolla 2 (ei Bitcoin-tapahtumien tapauksessa).
 • Voit käyttää enintään yhtä laitosta kerrallaan.
 • Voit ostaa markkinoilta vain niin monta kasvia muilta kumppaneilta kuin olet itse ostanut yrityksestä.


Milloin markkinoilta ostetun kasvin kasvu alkaa?
Tämän laitoksen nykyinen jatkuva kasvu pysäytetään. Ensimmäinen kasvu alkaa nykyisen kasvusyklin jälkeen. Tämä riippuu nykyisestä kasvutilasta ja voi kestää 1–3 kuukautta.

Onko kaupasta piilotettuja maksuja?
Ostajalle tai myyjälle ei ole piilotettuja maksuja. Ainoa asia on, että nykyinen kasvu peruutetaan ja joudut odottamaan seuraavaa kasvun alkua huoneessa, jossa ostamasi tehdas sijaitsee.

Piilotetun luottamusluokituksen kautta:
On piilotettu luottamuspiste, joka laskee, jos et maksa ostamastasi laitoksesta tai jos et vahvista myytyä laitosta saatuasi rahat. Pieni luottamuspiste voi johtaa markkinoiden rajoituksiin.

CannerGrow Kauppapaikka / kauppapaikka. Täältä voit ostaa kasveja muilta kumppaneilta tai myydä omia kasveja uudelleen - Ostaminen ja myynti - Kauppapaikalla jokaisella kumppanilla on mahdollisuus päästä ulos milloin tahansa ja myydä kasvejaan. Kiinnostuneet, jotka haluavat päästä suoraan sisään eivätkä halua odottaa ennakkomyyntiä, ovat varmasti heti valmiita ostamaan tarjolla olevat kasvit.


CannerGrow -suomalainen, Finnish - Finland, Suomi, Finland
Albanian, Bosnian, Bulgarian, english, spanish, hindi, Dutch, Italian, Japanese, Chinese, Greek, Croatian, Norwegian, Portuguese, Polish, French, romanian, Swedish, German, Serbian, Slovak, Slovenian, Finnish, danish, Thai, Czech, Turkish, Ukrainian, Hungarian, belarusian, Russian, Vietnamese,
suomalainen - cannabis participation
suomalainen - cannabis business
suomalainen - Unlocking the potential of your Crypto
Unlocking the potential of your Crypto

Cannerald, We grow for you (CannerGrow, CannerRec and CannerMed) :Jokainen kumppani, joka omistaa ensiluokkaisia ​​kasveja yhdessä kasvatushuoneista (ei ennakkomyyntikasveja), voi tarjota kasvejaan myyntiin markkinoilla. - Kauppakeskus tarjoaa kiinnostuneille Cannerald-kumppaneille mahdollisuuden ostaa kasveja suoraan tarvitsematta odottaa myyntiä edeltävää vaihetta - kauppaa, ostoa ja myyntiä. : CannerGrow Kauppapaikka / kauppapaikka. Täältä voit ostaa kasveja muilta kumppaneilta tai myydä omia kasveja uudelleen !


suomalainen, Finnish - Finland, Suomi, Finland
/ Vietnamese, Russian, belarusian, Hungarian, Ukrainian, Turkish, Czech, Thai, danish, Finnish, Slovenian, Slovak, Serbian, German, Swedish, romanian, French, Polish, Portuguese, Norwegian, Croatian, Greek, Chinese, Japanese, Italian, Dutch, hindi, spanish, english, Bulgarian, Bosnian, Albanian, CannerGrow Marketplace on kaupankäyntialusta olemassa olevien kannabislaitosten ostamiseen ja myymiseen. Kumppanit voivat käydä kauppaa täällä ja ostaa muilta kumppaneilta tai myydä omia kasvejaan uudelleen.